+45 22 35 54 72 psykolog@maritamortensen.dk

Om mig

 

Jeg er…

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret fra Psykolognævnet (cand. psych. aut.). Min nuværende praksis ligger i Søborg, hvor der er åbent for nye klienter uden ventetid.

Jeg er gift, mor til to voksne døtre og har de sidste mange år boet i Søborg – lidt uden for København. Jeg er født og opvokset på Færøerne. Jeg blev uddannet i 1989 og har mange års erfaring som klinisk psykolog og organisationspsykolog.

Jeg har stor viden om og erfaring med behandling af bl.a. stress- og andre belastningstilstande, krise, sorg, livskriser, dårlig trivsel, angst og depression. Et vigtigt udgangspunkt for mig er at støtte personer i at finde ud af, hvad der hindrer dem i at leve det liv de gerne vil leve, og hvordan de kan komme til at leve mere i overensstemmelse med deres personlige værdier.

Udover min kliniske erfaring har jeg i mange år arbejdet som organisationspsykologisk rådgiver vedrørende psykiske arbejdsmiljøforhold, bl.a. stress, forandringer og konflikter, ligesom jeg har stor erfaring med supervision af enkeltpersoner og grupper.

Det er vigtigt for mig, at holde et højt fagligt niveau og videreudvikle mine faglige kompetencer. Det gør, at jeg bl.a. har længerevarende videreuddannelser i systemiske og narrative metoder. Senest har jeg taget uddannelse i hypnoterapi.

 

Etik

Som autoriseret psykolog er jeg underlagt Psykologloven. Loven indebærer en titelbeskyttelse til psykologer og ret til autorisation. Det overordnede krav i Psykologloven er, at vi som psykologer er forpligtet til at vise omhu og samvittighedsfuldhed i alle dele af vores arbejde.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder i henhold til De etiske principper for nordiske psykologer, hvilket bl.a. indebærer fortrolighed og overholdelse af tavshedspligt i forhold til arbejdet samt at jeg fortløbende udvikler mine faglige kompetencer.

Psykologloven
Psykologforeningen
De etiske principper for nordiske psykologer