+45 22 35 54 72 psykolog@maritamortensen.dk

Parterapi

Få hjælp til at blive afklarede

Der kan være mange forskellige grunde til, at I som par ønsker at komme i parterapi. Måske har I mistet gnisten i parforholdet og ønsker at genfinde fællesskabsfølelsen og kærligheden til hinanden, eller måske ønsker I at afklare, om I skal blive sammen.

 

I alle tilfælde kan parterapi hjælpe jer til at bevæge jer i en retning, som er forenelig med jeres ønsker og behov i relation til hinanden. Som autoriseret psykolog har jeg mange års erfaring med parterapi og det er meget vigtigt for mig, at I føler jer trygge og tilpasse hos mig i jeres parterapi. Og et meget vigtigt udgangspunkt for mit arbejde med parterapi er, at alle forløb vil være forskellige alt afhængigt af det enkelte pars udfordringer og ønsker til fremtiden. På den måde opnår vi det bedste samarbejde og derved de bedste resultater, hvor I bliver afklarede og får en sund og naturlig relation mellem jer. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, og det I deler med mig er fuldstændig fortroligt.

 

Eksempler på udfordringer der kan arbejdes med i parterapien:

 

I oplever, at I er gledet væk fra hinanden

I er kommet langt fra hinanden følelsesmæssigt

I skændes og har mange konflikter

I føler ensomhed i forholdet

I oplever, at I lever parallelle liv

I savner lidenskab og lyst til hinanden

 

Listen er ikke udtømmende og I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I oplever andre udfordringer i parforholdet. Man siger, at det aldrig er for sent til at gå i parterapi men jo før desto bedre. Hvis I oplever problemer er det bedre at tage det i optrækket, end når det først går rigtig galt. Parterapiforløb kan have forskellig længde, alt afhængigt at de konkrete problemstillinger og ønsker, og aftales konkret for hvert enkelt forløb. Hver session vil typisk på 1,5 time, men vi kan tilpasse varigheden efter jeres behov.

I er meget velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer videre med jeres parforhold.

Ring 22 35 54 72 eller skriv til psykolog@maritamortensen.dk

Marita Mortensen

Autoriseret Psykolog

find psykolog