+45 22 35 54 72 psykolog@maritamortensen.dk

Individuel terapi

Få hjælp til at komme videre

Der kan være mange forskellige grunde til, at du overvejer terapi. Og det første skridt har du allerede taget, med den research du er i gang med nu.

Terapeutiske samtaler kan være hjælpsomme i situationer, hvor du f.eks. ikke trives eller har
psykiske symptomer som angst, tristhed eller træthed. Det kan være, du oplever, at livet går
forbi dig, at du ikke helt har dig selv med, at du egentlig er mere tilskuer til dit eget liv end aktiv skaber af dit liv. I disse situationer kan det være, at du får forskellige symptomer som angst, tristhed, træthed, forskellige kropslige symptomer som uro, ondt i hovedet eller maven.

Terapi kan også være en mulighed, hvis du føler dig belastet, har stresssymptomer, er ramt af
sygdom eller er i krise eller sorg. Også hvis du kæmper med lavt selvværd og ensomhed, eller hvis du har vanskeligheder i f.eks. parforhold eller i andre relationer kan terapi være en hjælp.

Uanset grunden er du kommet til det rette sted, hvis du vil videre i dit liv, og opnå de forandringer du ønsker. Grundpillerne i min terapi er dialog, kontakt og respekt. For mig som psykolog er det afgørende at skabe et rum for en tillidsbaseret dialog, hvor udgangspunktet er dine udfordringer og ønsker om forandring. Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg og tilpas. På den måde opnår vi også de bedste resultater for din videre vej i livet. Udover dialogen inddrager jeg, når det viser sig relevant for forløbet, andre metoder som hypnose, mindfulness meditation, visualisering og kropsøvelser.

Et vigtigt udgangspunkt for mit arbejde som psykolog er, at alle terapiforløb vil være forskellige alt afhængigt af din unikke livshistorie, aktuelle udfordringer og ønsker for fremtiden. Jeg tager udgangspunkt i, hvem du er, og valg af metoder vil altid ske efter en grundig drøftelse. Igennem terapien kan jeg som psykolog hjælpe dig med at genfinde dit ståsted, dykke ned i hvilke værdier, der er vigtige for dig, komme ind på det spor, der er rigtigt for dig, og finde frem til hvilke skridt der skal tages, for at du bevæger dig i en retning, som er forenelig med de ønsker og behov, du har for fremtiden.

 

Eksempler på temaer, der kan arbejdes på i terapien:

Stress og andre belastningstilstande
Tristhed og modløshed
Krise og sorg
Livskriser
Lavt selvværd, utilstrækkelighedsfølelse
Ensomhed
Angst
Depression
Personlig udvikling

 

Listen er ikke udtømmende og har du noget andet du gerne vil arbejde med, er du også meget
velkommen til at kontakte mig. Jeg har mange års erfaring som psykolog og har arbejdet
med rigtig mange temaer gennem årene.

Udover at have en god psykolog betyder omgivelserne for behandlingen også meget. Jeg tilbyder
trygge rammer, hvis du kommer til mig. Hvis du fortrækker at afholde konsultation over Skype
eller Facetime er dette også en mulighed.

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad jeg kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Ring 22 35 54 72 eller skriv til psykolog@maritamortensen.dk

Marita Mortensen

Autoriseret Psykolog

find psykolog